Аврил Лавин - 10 рецепти за успех

1. "Да имаш успех е нещо прекрасно, на човек трябва да умее да живее с това. Целият този шум около моята личност не ми е повлиял, но промени живота ми. Когато вляза в някоя стая, всички започват да ме гледат. Но това е окей. Знам, че съм родена за живот на изпълнителка. И се справям с това."

2. "Всеки има нужда от имидж. Кели Кларксън например е хубава и има страхотен глас. Но аз имам много по-силен имидж. Аз съм корава, имам стил, на който момичетата искат да подражават-а гласът и звученето ми са си само мои. Важно е веднага да те разпознават, но да не е лесно да те игнорират. Можеш да го постигнеш с един силен имидж!"

3. "Бях на 17, когато излезе първият ми албум Let Go. Изведнъж трябваше да давам интервюта на конвейер. Проблемът-за младите хора не е лесно да разговарят с възрастни, дори само заради това, че често просто нямат желание. Но няма успех без дисциплина!Затова минавах през тези разговори и после изливах емоциите си в своята музика."

4. "Когато отида на купон, аз съм купонът. Танцувам по масата, крещя и се отпускам напълно. Обаче без дрога!И алкохол пия с мярка. Моето парти мото:празнувай здраво, но не прекалено."

5. "Да правиш добро е много важно. Аз обичам да деля. Когато през 2005 г. ураган разруши Ню Орлиънс, опаковах шест кашона дрехи от гардероба си за жертвите. Подарявам неща и на екипа си, особено на хората, които печелят малко."

6. "Бъди благодарен!Дори когато нямаш особено много. Важно е да знаеш от къде идваш. Бъди щастлив, че живееш и че си на този свят."

7. "Не съм религиозна, но съм духовна личност. Вярвам във фън шуй и в енергиите, които излъчват хората. Много съм чувствителна в това отношение."

8. "Намери своя г-н Перфектен или г-ца Перфектна!Наистина имам късмет, че открих Истинския в лицето на Дерик."

9. "Разшири хоризонта си!Следващата година ще започна да правя филми. От две години търся добър сценарий. Мисля, че мога да стана наистина добра актриса."

10. "Обичай себе си. Някои ме обичат, други ме мразят. Но аз се чувствам добре в своята кожа и това е най-важното. Ако някой ме мрази, губи той, не аз."